teisipäev, 1. märts 2022

Ukraina toetuseks

 

Ukrainas on käimas viimaste aastakümnete suurim sõda – ukrainlased võitlevad oma vabaduse eest. Ka meie saame neid siin Eestis aidata. Kõige tähtsam on neile näidata, et nad ei ole selles võitluses üksi!

MÄRJAMAA RAHVAMAJA VÕTAB UKRAINA TOETUSEKS HUMANITAARABI VASTU:

  • esmaspäeval, 28.02.2022 kell 12-21
  • teisipäev – neljapäev, 01.03.2022 – 03.03.2022 kell 9-21
  • reedel, 04.03.2022 kell 9–12 

 Kontaktisikud: Marge Viska telefon 56214609 ja Merle Voolaid telefon 5656 4614

Annetatud asjad anname Eesti Punasele Ristile üle reedel, 4. märtsil 2022.

Ukraina Punane Rist on andnud teada, et seoses sõjaolukorraga Ukrainas vajavad inimesed erinevaid hügieenitarbeid (hambaharju, hambapastat, seepe, šampoone), beebimähkmeid, voodipesu, magamiskotte. Punane Rist palub annetada vaid uusi ja kasutamata esemeid.

ÜLERIIGILISELT TEGUTSEVAD UKRAINA INIMESTE ABISTAMISEGA JÄRGMISED ORGANISATSIOONID, KELLE KAUDU SAAB ABI SAATA:


Algatus "Ukraina heaks!" - https://www.ukrainaheaks.ee vahendab kolme Eesti vabaühenduse – MTÜ Eesti Pagulasabi, MTÜ Mondo ja MTÜ Ukraina Kultuurikeskuse kaudu abi Ukraina rindelähedastele elanikele ja teistele haavatavatele gruppidele. Rohkem infot nende tegevuste kohta leiad kampaania lehel: https://www.facebook.com/ukrainaheaks.

Eesti Punane Rist - https://redcross.ee/ kogub nii esemeid kui rahaannetusi ja toimetab need abivajajateni Ukraina Punase Risti kaudu. Punane rist kogub vaid uusi esemeid: kasutamata hügieenitarbeid (pesuvahendid, seep, hambapasta, hambaharjad, mähkmed, hügieenisidemed jms), voodipesu, tekke, patju, magamiskotte, rätikuid. Täpsema info annetuste kogumispunktide kohta ja annetuskonto leiad Eesti Punase Risti veebilehel: https://redcross.ee/anneta/ukraina/

Toetame ukrainlasi, kes jätkuvalt meie abi väga vajavad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar