kolmapäev, 14. august 2013

Kingitud ja annetatud raamatuid

Kivi-Vigalas elav abielupaar Evi ja Leonid Andrejev on tõlkinud ingerlaste elu ja ajalugu käsitleva Pekka Mutaneni raamatu " Mahavaikitud sõdurid". Teos kõneleb ingerisoomlaste osavõtust II maailmasõja algul Saksa armee ja hiljem Soome armee eripataljoni ridades. Kogu materjal toetub konkreetsete inimeste mälestustele, mida ilmestab rohke fotomaterjal. Ühe eksemplari raamatust kinkisid Andrejevid raamatukogule - suur aitäh neile!
Saja raamatu ringis - põhiliselt kriminaalromaane - on raamatukogule annetanud  Silvy Valler, soovides, et need raamatud leiaksid tee paljude lugejate juurde.
Väga ilusaid lasteraamatuid tõi raamatukogule Elo Selirand; näiteks trükitähtede ja liikuvate piltidega " Jänku Jutsi seiklused",  "12 tantsivat printsessi", " Väike karu otsib päikest" või siis õpetlik lugu, kuidas õppida tundma kella "Printsesside kellaraamat" ja kuidas korraldada toredaid pidusid, sellest jutustab "Barbie peoraamat" jne. Niisiis ootame väikeseid ja suuri lugejaidvaatama ja lugema ja täname kõiki, kes on annetused teinud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar